Vågelamper.dk: Find blandt 426 Produkter | 2 Kategorier | 29 Brands | 56 Forhandlere

Bedste Osram Natlampe: Se top 4

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Vågelamper.dk, det helt rigtige sted at finde Osram natlamper. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 4 Osram natlamper

  De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Osram natlamper | ✅ Natlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Osram natlamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Osram natlamper som du kan finde lige nu.

  1: Osram Ledvance Lunetta USB vågelampe i hvid til stikkontakt

  Hvorfor vælge Osram Ledvance Lunetta USB vågelampe i hvid til stikkontakt?

  Lunetta LED natlys med en praktisk USB-port USB-natlampen Lunetta fungerer som en lampe og mobiltelefonoplader. Takket være det sofistikerede design kan den også bruges som mobiltelefonholder. En indbygget sensor lyser automatisk op om natten i mørke. Lampen er tilsluttet en stikkontakt, så to mobiltelefoner kan tilsluttes parallelt til opladning via to USB-porte på fronten. Takket være en passende hylde kan disse placeres på natlyset i løbet af denne tid. Den automatiske dag / natregistrering kan slås fra som ønsket, hvilket resulterer i manuel kontrol. De nye LEDVANCE produkter, der tidligere var kendt under varemærket OSRAM, kombinerer de højeste kvalitetsstandarder med moderne design.

  2: Osram Ledvance Nightlux Ceiling batteridrevet plafond i sølv med sensor

  Hvorfor vælge Osram Ledvance Nightlux Ceiling batteridrevet plafond i sølv med sensor?

  Ledvance Nightlux Ceiling LED Spot m/sensorSmart lille lampe der typisk monteres på loft, men væg er også en mulighed. Lampen lyser med et direkte lys, og med sine 2W er den i den kraftige ende, når vi snakker batteridrevet lamper. Rækkevidden for sensore

  3: Osram Ledvance Lunetta Wave vågelampe i hvid til stikkontakt

  Hvorfor vælge Osram Ledvance Lunetta Wave vågelampe i hvid til stikkontakt?

  LED-natlys Lunetta Wave med dag-/nat-sensor til stikkontakten LED-natlyset Lunetta Wave giver orientering i mørket helt automatisk, fordi lyset - tilsluttet til en hvilken som helst stikkontakt - automatisk tændes via den integrerede dag-/nat-sensor, så snart det bliver mørkt, og slukkes igen med lysstyrke ved daggry. Nattelyset er perfekt til brug i gangen, på børneværelset eller i soveværelset. Det lyser i en varm hvid lysfarve. De nye LEDVANCE-produkter, tidligere kendt under OSRAM-mærket, kombinerer de højeste kvalitetsstandarder med moderne design.

  4: LEDVANCE LUNETTA? Slim hvid

  Hvorfor vælge LEDVANCE LUNETTA? Slim hvid?

  LED-natlys Lunetta Slim White med dagslys-sensor Lunetta Slim White giver et hvidt, indirekte orienteringslys. Natlyset aktiveres kun, når den omgivende lysstyrke er lav. Lunetta Slim White er fremstillet af hvidt polycarbonat og kan betjenes med en hvilken som helst indendørs stikkontakt takket være stikket. De nye LEDVANCE-produkter, der tidligere var kendt under OSRAM-mærket, kombinerer de højeste kvalitetsstandarder med moderne design.

  Andre mærker af natlamper

  På vores liste her har vi samlet de Osram bedste natlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige natlampe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top